Detacheren

Technische schrijvers zijn moeilijk te vinden. De vraag in de technische industrie is zeer groot, terwijl het aanbod zeer klein is. Wellicht hebt u al geruime tijd een functie openstaan voor een technische schrijver of hebt u meerdere vacatures gelanceerd, maar nog geen passende kandidaat of goede reactie ontvangen.

Daarom stelt DCT haar grote netwerk experts, op uiteenlopende gebieden, graag ter beschikking. Deze professionals zijn op locatie of op afstand in te huren, voor elke gewenste duur. Of het nu om een technische schrijver, een grafische vormgever of een technische consultant gaat: wij zorgen ervoor dat u de beste professional voor uw organisatie in huis haalt.

Creëren

Onze professionals gaan aan de slag met een product en de bijbehorende technische gegevens, en creëren op basis daarvan documentatie die op het beoogde doel en de doelgroep is toegespitst. Is de documentatie bedoeld voor de consument als eindgebruiker? Dan verschilt de documentatie sterk van het type dat is bedoeld voor een monteur of installateur.

Gaat de voorkeur uit naar geschreven documentatie? Dan bieden we de optie om een van onze technische schrijvers bij u te detacheren. Vraagt de doelgroep om instructietekeningen? Dan kunt u op onze technische tekenaars beroep doen. Ook wanneer het gaat om begeleiding van het creatieproces, vinden we de juiste professional.

Lees meer over creëren »

Beheren

Wijzigingen en updates van gebruikersinformatie en aangepaste wet- en regelgeving: als organisatie in de productontwikkeling of dienstverlening is dit onvermijdelijk. Zeker als u als organisatie internationale ambities hebt. Het is hoe dan ook zaak dat documentatie niet verouderd raakt en, wanneer nodig, wordt geüpdatet.

Onze professionals staan organisaties bij in het doorvoeren van dergelijke wijzigingen en geven begeleiding en advies over duurzame oplossingen op gebied van documentatiebeheer, contentmanagementsystemen of vertaalgeheugens.

Lees meer over beheren »

Publiceren

Welke publicatievorm past het best bij de gebruikers? Een papieren handleiding, een webapplicatie, een online helpsysteem? Een (script voor een) instructievideo, al dan niet in augmented of virtual reality? Dat kan best een lastige keuze zijn. Onze grafische vormgevers, software- en applicatieontwikkelaars zijn wellicht een goede aanvulling voor uw team, of het nu gaat om de realisatie van een publicatie, begeleiding bij het publicatieproces of het geven van advies.

Lees meer over publiceren »